तेरी भगती का चढ़ रिया से रंग भोले सावन के माह
कावड़िया घोटे भंग भोले सावन के माह
कवाडिया की होड़ लाग रही,
टोली बना के दोड लाग रही
कौन जीते गा जंग
आज जीते गा कौन जंग भोले सावन के माह
भगवा रंग दिखे से न्यारा बम बम काला ला जैकारा
ये हो रे मस्त मलंग
भोले सावन के माह
घोट घोट लारे से रगडा,
न्यारा शाही करे रे भंगड़ा
घने गजब का ढंग भोले सावन के माह
करिश्मा तने रोज न आवे सब भोले तेरे दर्शन चावे,
आजा भगता के तू संग भोले सावन के माह,
भोले सावन के माह
Teri bhagti ka chadh riya se rang bhole sawan ke mah
Kawadiya Ghote Bhang Bhole Sawan Ke Maah
Kavadia is competing,
They will be running in teams
Who will win the war
Who will win the war today, Bhole Sawan
Saffron color looks different from Bam Bam Kala La Jaikara
This is a cool Malang
The month of Bhole Sawan
Ghot Ghot Laare Se Ragda,
A different royal does the bhangra
Dense amazing way of the month of Bhole Sawan
Karishma Tane Roj Na Aave Sab Bhole Tere Darshan Chaave,
Aaja Bhagta Ke Tu Sang Bhole Sawan Ke Mah,
The month of Bhole Sawan