थारे झांज नगाड़ा बाजे रे
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे
थारे झांज नगाड़ा बाजे रे
हनुमान विराजे रे बठे बजरंग विराजे रे
थारे झांज नगाड़ा बाजे रे
भारत राजस्थान में सालासर धाम अपार
सूरज सा बनो देवतो महिमा अपरपार
थारे लाल ध्वजा लेहरावे रे
थारे झांज नगाड़ा बाजे रे
नारे लाकी गिनती नही बाबा सुवन शतर अपार
दूर देश से दर्शन करने आवे नर और नार
बाबा अटकियो काज बनावे रे
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे
राम दूत अंजनी के सूत का करो हमेशा ध्यान
किशना है चरणों का चकार लाज राखो हनुमान
बाबा बेडा पार लगावे रे
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे
Thare Jhanj Nagara Baje Re
Hanuman Viraje Re in the temple of Salasar
Thare Jhanj Nagara Baje Re
Hanuman Viraje Re Bathe Bajrang Viraje Re
Thare Jhanj Nagara Baje Re
Salasar Dham immense in India Rajasthan
Be like the sun Godto glory is immense
Thare Lal Dhwaja Lehrawe Re
Thare Jhanj Nagara Baje Re
Slogans Laki do not count Baba Suwan Shatar Apar
Male and male who came to visit from far away country
Baba Atkiyo Kaj Banave Re
Hanuman Viraje Re in the temple of Salasar
Always pay attention to the yarn of Ram’s messenger Anjani
Kishna is ashamed of the feet, Rakho Hanuman
Baba Beda Paar Lagave Re
Hanuman Viraje Re in the temple of Salasar