मैया थारी चुनडी मने लागे वेमिसाल है,
लागे वेमिसाल करे भगतो ने निहाल है
मैया थारी चुनडी मने लागे वेमिसाल है,
पवन बहे माँ चुनड लेहरावे,
उड़ उड़ सबपे मेहर बरसावे,
पल में सारा भगता ने करे माला माल है
करे माला माल करे भगता ने निहाल है
मैया थारी चुनडी मने लागे वेमिसाल है,
माँ ऋ चुनडी अजब नजारों चम चम चमके यु चमके सितारों,
तारा वाली चुनडी रु रंग लाल लाल है
रंग लाल करे भगता ने निहाल है
मैया थारी चुनडी मने लागे वेमिसाल है,
अमर सुहागन रो वर देवे चुनडी
सुना हॉवे आंगन तो भर देवे चुनडी,
अखेया सो लगा लो चुंडी बदल देवे चाल है
बदल देवे चाल करे भगता ने निहाल है
मैया थारी चुनडी मने लागे वेमिसाल है,
आई नवराता माने चुनडी च्डाओ मैया सुदिल की बाता बताओ
बिट्टू मैया जीवन में करे फिर कमाल है
करे फिर कमाल करे भगता ने निहाल है
मैया थारी चुनडी मने लागे वेमिसाल है,
Maya thari chundi mane lage vemisaal hai,
Lage vemisaal kare Bhagto ne nihal hai
Maya thari chundi mane lage vemisaal hai,
Let the wind flow, Maa Chunad Lehrawe,
Ud Ud Sabpe Meher showers,
In a moment, all Bhagta has made a garland of goods.
Kare garland, kare bhagata ne nihal
Maya thari chundi mane lage vemisaal hai,
Mother ri chundi amazing sights cham cham chamke yu shining stars,
Chundi with star is red in color
Rang Lal kare Bhagta ne nihal hai
Maya thari chundi mane lage vemisaal hai,
Amar suhagan ro var deve chundi
Hear how the courtyard was to fill the chundi,
Akheyya so laga ko chundi change deve hai trick
Badal deo chaal kare kare bhagata ne nihal hai
Maya thari chundi mane lage vemisaal hai,
I Navrata Mane Chundi Chadao Maiya Sudil Ki Bata Tell
Bittu maiya do in life then it is amazing
Do it again and do wonders
Maya thari chundi mane lage vemisaal hai,