मुरली वाला रे मुरारी मोहन या ले नौकरी थारी,
या ले नौकरी थारी बाबा या ले नौकरी थारी
मुरली वाला रे मुरारी मोहन…..
मोटो सेठ जानकर थाने करि नौकरी थारी,
मांग्या से भी देवे कोणी निकल्यो मुंजी भारी
मुरली वाला रे मुरारी मोहन……
रोजीना को खर्चो लगे महँगीवाडो भारी
जमा कारन की नाइ समाई दे दे नौकरी महारी
मुरली वाला रे मुरारी मोहन …….
माँगा जद ही हंस कर टालो या के आदत थारी
खरी मजूरी में भी टोटो आँख दिखावे न्यारी
मुरली वाला रे मुरारी मोहन……
थारे काम में मन नहीं लागे चिंता उठ सवारी
महारे तो कुछ काम न आयी थारी लखदातारी
मुरली वाला रे मुरारी मोहन ……
जगदीशयो थारो दास घणेरो करे नौकरी थारी
तड़के तो में जद आउगा कर सुनाई महारी
मुरली वाला रे मुरारी मोहन……
Murli Wala Re Murari Mohan or Le Naukri Thari,
Or Le Naukri Thari Baba or Le Naukri Thari
Murli Wala Re Murari Mohan…..
Knowing Moto Seth, did a job at the police station,
Mangya se bhi deve koni nikalyo munji heavy
Murli Wala Re Murari Mohan……
Rosina’s expenses were heavy.
Like the jama karan ki samai de ne job mahari
Murli Wala Re Murari Mohan…….
If you ask, you should avoid laughing or you are used to
Toto eyes should be visible even in hard work
Murli Wala Re Murari Mohan……
There was no mind in work, worry rides up
Mahare, nothing has worked Thari Lakhdatari
Murli Wala Re Murari Mohan……
Jagdishyo Tharo Das Ghanero Kare Naukri Thari
In the early morning, JD came and narrated Mahari
Murli Wala Re Murari Mohan……