तीन लोक के स्वामी “श्री हरि” प्रगट्यो बन यदुराई
नन्द गाँव में जसुदा माई जायो कृष्ण कन्हाई
ब्रज में बजत बधाई , अरे माई मैं सुनि के आई
नन्द दुआरे नौबत बाजे और बजे शहनाई
रत्न जडित चन्दन पलने पर , सोहे किशन कन्हाई
भर भर थाल मोगरा बेला ,माँलिनिया ले आई
बन्दनवार बना फूलन से ,ड्योढी दई सजाई
नंदगांव गमका सुगंध से , प्रमुदित लोग लुगाई ! अरे माई ——–
उबटन काजर तेल महावर , नाउनिया ले आई ! अरे माई ——–
नंद लुटावें कनक धान गुड़ रबडी खीर मलाई ! अरे माई———-
लूट लूट खाएं सब पुरजन जय जयकार लगाई !- अरे माई —————
Hearty congratulations on the beautiful and lovely festival of Shri Krishna Janmashtami…
Lord of three worlds “Shri Hari” appeared as Yadurai
Jasuda barber in Nand village Jayo Krishna Kanhai
Braj me bajat badhaai , are mai main suni ke aai
Nand duare naubat baje and baje shehnai
When the jewel studded sandalwood grows, Sohe Kishan Kanhai
Mogra Bella brought a full plate to Maliniya.
Bandanwar made from flower, decorated the porch.
Nandgaon shines with fragrance, delighted people women! Oh my ——-
Ubtan Kajar Tel Mahavar , Naunia Le Aai ! Oh my ——-
Nand Lutaven Kanak Dhan Jaggery Rabdi Khir Malai ! Oh my———-
Loot Loot Khayen Sab Purjan Jai Jaikar Lagai !- Are Mai —————
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺












