बाबा मोरछड़ी लेहराओ सारे भक्ता दुखड़ा मिटाओ,
बड़े जादू भरी थारी मोर छड़ी,
म्हणे देवो सहरो घडी घडी,
अकंकु जादू तो माहने दिख़ाओ,
सारे भक्ता दुखड़ा मिटाओ…
थारे सांजे रहे थारी सेवा करे,
थारी सेवा बिना को न सरे,
महाने चरणा का पूत बनाओ,
सारे भक्ता दुखड़ा मिटाओ….
जैसे भगता के सिर पे छड़ी पढ़े,
कोई विपदा भक्त सु काई अड़े,
महारे सिर पे थे छड़ी घुमाओ
सारे भक्ता दुखड़ा मिटाओ…..
काज अटकिया कडावे मोरछड़ी,
कहदे चोखानी महिमा बहुत बड़ी,
हमको झाड़ो जरा लगावा,
सारे भक्ता दुखड़ा मिटाओ…….
Baba morchhadi lehrao saare bhakta dukhda mitao,
Bade Jadu Bhari Thari Mor Chhadi,
Mhane Devo Saharo Ghadi Ghadi,
Anku Jaadu To Mahne Dikhao,
Erase the suffering of all devotees.
Thare saanje rahe thari seva kare,
Thari seva bina ko na sare,
Make me a son of the great feet,
All devotees erase suffering.
Jaise bhagta ke sir pe chhadi padhe,
Koi Vipada Bhakt Su Kai Ade,
Turn the stick on our heads
All devotees erase suffering.
Kaj Atkiya Kadave Morchhadi,
Kahde Chokhani Mahima Bahut Badi,
Humko jhado zara lagaava,
All devotees erase suffering.