जुग तारण हरी आविया ओ

IMG 20220912 WA0014

जुग तारण हरी आविया ओ,
जुग तारण हरी आविया,
लियो जम्भेश्वर अवतार धिन गुरु देव ने,

माता हंसा ज्यारी केसरी,
पिता लोहट क्षत्रिय कुमार धिन गुरु देव ने,
लियों जम्भेश्वर अवतार……

जिला रे जोधपुर गाँव पीपासर,
जित अवतार लियो जम्भेश्वर,
कियो पीपासर उजियार धिन गुरु देव ने,
लियों जम्भेश्वर अवतार….

पंद्रह सौ आठे की साल में,
भादवे री आठम सोमवार धिन गुरु देव ने,
लियों जम्भेश्वर अवतार….

चारखूट और चोवदे भवन में,
घूमिय ओ सिरजन हार धिन गुरु देव ने
लियों जम्भेश्वर अवतार…..

जाम्भाणी पंथ सही कर मानो,
हैं खांडे री आ धार धिन गुरु देव ने,
लियों जम्भेश्वर अवतार…..

उनतीस नियम बताविया,
कोई इमारत पाल पिलाय धिन गुरु देव ने,
लियों जम्भेश्वर अवतार….

अनवी राजा निवाविया,
कोई शब्दों रो ज्ञान सुणाय धिन गुरु देव ने,
लियों जम्भेश्वर अवतार…..

रामकरण चरणों रो चाकर,
म्हाने भव सू ओ पार उतार धिन गुरु देव ने,
लियों जम्भेश्वर अवतार….

Jug Taran Hari Aavia O,
Jug Taran Hari Aavia,
Leo Jambheshwar Avatar Dhin Guru Dev,

Mata Hansa Jyari Kesari,
Father Lohat Kshatriya Kumar Dhin Guru Dev,
Liao Jambheshwar Avatar……

District Re Jodhpur Village Pipasar,
Jeet Avatar Leo Jambheshwar,
Why did Pipasar Ujiyar Dhin Guru Dev,
Liao Jambheshwar Avatar….

In the year fifteen hundred and eight,
Bhadve ri eighth monday dh guru dev ne,
Liao Jambheshwar Avatar….

In Charkhut and Chowde Bhawan,
Ghoomiya O Creator Haar Dhin Guru Dev Ne
Liao Jambheshwar Avatar…..

Correct the Jambhani cult,
He is Khande ri aa dhar dhin guru dev ne,
Lien Jambheshwar Avatar…..

Tell the twenty nine rules,
Some building was built by Guru Dev,
Lien Jambheshwar Avatar….

Anvi Raja Nivavia,
No words weeping,
Lien Jambheshwar Avatar…..

By crying at the feet of Ramkaran,
Mhane bhav su o par utar dhin guru dev,
Lien Jambheshwar Avatar….

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on telegram
Share on email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *