लीलो श्याम जी को भाया माहने प्यारो लागे
भगता पर भीड़ पड़े यो झट से भागे,
पवन वेग की चाल चले ये भक्त के मन भावे,
बन के सवाली श्यान धनि की दोड़ो दोड़ो आवे,
यो तो सांवरिया के हर दम रेवे आगे आगे,
भगता पर भीड़ पड़े यो झट से भागे,
बाँध घुंगरा छम छम नाचे भक्ता संग नचावे,
सेवक है बाबा को मो को श्याम की मनिया भावे,
अर्जी भगता के सुन बाबो आवे सागे,
भगता पर भीड़ पड़े यो झट से भागे,
जद जद टाबर अर्ज गुजारे बेगो बेगो आजे,
अंजलि के संग सब भगता का अटका काम बना जे,
दर्शन सांवरिया का करके सोया भाग जागे,
भगता पर भीड़ पड़े यो झट से भागे,
Lilo Shyam Ji is very fond of his brother
Bhagta par bheed pade yo jhat se bhage,
Pawan Veg Ki Chaal Chale Ye Bhakt Ke Man Bhave,
Ban ke sawali shyan dhani ki dodo dodo aave,
Yo To Sanwariya Ke Har Dam Reve Aage Aage,
Bhagta par bheed pade yo jhat se bhage,
Dam Ghungra Chham Chham Nache Bhakta Sang Nachave,
Sevak hai Baba ko mo ko Shyam ki mania bhave,
Arji Bhagta Ke Sun Babo Aave Sage,
Bhagta par bheed pade yo jhat se bhage,
Jad Jad Tabar Arj Guzaare Bego Bego Aaje,
Anjali ke sang sab bhagata ka atka kam bana je,
Darshan Sanwariya Ka Karke Soya Bhag Jaage,
Bhagta par bheed pade yo jhat se bhage,