सावों दीन्यो मांड भरोसो, करके थारो जी आज्यो सांवरिया
न्युतो और बुलावो दोनु मानो महारो जी आज्यो सांवरिया
यू तो कुछ भी जाणु कोन्या काई करणो धरणो जी
निज में आकर ब्याह को सारो काम सवारों जी
आज्यो सांवरिया…………..
बईया तो पल पल की बाता थारे सु नहीं छानी जी
श्याम खिवया, अटकी नैया, पार लगाओ जी
आज्यो सांवरिया……….
कुटुंब कबीलो नाथ घणेरो, लाज हाथ में थारे जी
सांवल शाह गिरधारी था बिन,नाइ गुजारो जी
आज्यो सांवरिया……….
जस अपजस और मान बड़ाई ,था पर कृष्ण मुरारजी
काशीराम श्याम इन जोड़ी ने जाइ संवारो जी
आज्यो सांवरिया…………
Savon dinyo mand trust, kar tharo ji aajyo saawariya
Nayuto and Bulavo donu mano maharo ji aajyo saawariya
You are something too janu konya kai karano dharano ji
Coming to my marriage, all the work riders ji
Aajyo Saawariya……………
Baiya toh pal ki baataa thare su nahi chhani ji
Shyam khivaya, stuck naya, paar lagao ji
Aajyo Saawariya…………
Kutumb Kabilo Nath Ghanero, Laj Haath Mein Thare Ji
Sawal Shah was Girdhari Bin, Nai Guzaro ji
Aajyo Saawariya…………
Jas Apjas and Mann brag, Tha but Krishna Murarji
Kashiram Shyam these pair have gone Sanwaro ji
Aajyo Saawariya…………