वो तो भूता का से थानेदार बाला जी

IMG 20220910 WA0055

कष्ट मिटावे बाला भुत बजावे,
राह भगता ने भव् से निकाल बाला जी
वो तो भूता का से थानेदार बाला जी

जाओ मेहंदीपुर जाओ जाके अर्ज लगाओ
ओपरी पराई थारी मिट बाला जी
जो तो भगता ने करे मालामाल बाला जी

बाँध के हाथ पैर कूटे से भूता ने,
भाग ते न भूत भगतो खाए बिना जूता ने
बाला जी सरदार म्हारा करे गा जुगाड़
सारे भूता ने कैद में डाले बाला जी
वो तो भूता का से थानेदार बाला जी

सारे भगता के बाबा बेड़े बने लावे से
दुःख हारे भगता ने गले से लगावे से
यु तो करते कमाल बाबा राखा सबका ख्याल
नैया भगता की पार लगावे बाला जी
जो तो भगता ने करे मालामाल बाला जी

सतावे जो भुत तने बाला जी जाइयो रे
बाला जी के चरणों में अर्जी लगाइयो रे
इक बाला का सहारा पार करदे बेडा थारा
जाके सवा मणि भेट चड़ाए बाला जी
वो तो भूता का से थानेदार बाला जी

चेहल दीवाने कभी चक्र में पड़ीयो न
साने और ढोंगियों में विश्वाश करियो न
म्हारा बाबा मत वाला भगता का रखवाला सारे भूत से पानी भरावे बाला जी
जो तो भगता ने करे माला माल बाला जी

Kasht Mitave Bala Bhut Bajave,
The pathfinder has taken Bala out of the abyss
That’s Thanedar Bala from the ghost

Go to Mehandipur and apply
Opry parai plate mit bala ji
Which is what the devotee does to the rich Bala

Bandh ke haath pair koote se bhoota ne,
Bhag te na ghost bhagto khaye bina shoe ne
Bala Ji Sardar Mhara Kare Ga Jugaad
All the ghosts have imprisoned Bala Ji
That’s Thanedar Bala from the ghost

By bringing all the devotees to the Baba fleet
The devotee who lost his suffering by embracing him
Yu to do amazing Baba take care of everyone
Naiya Bhagta Ki Par Lagave Bala Ji
Which is what the devotee does to the rich Bala

The ghost that torments you, go away
Pray at the feet of Bala Ji
Your fleet crosses the support of a Bala
Go and offer a half gem to Bala Ji
That’s Thanedar Bala from the ghost

Chehal Deewane Kabhi Chakra Mein Padiyo Na
Don’t believe the fools and hypocrites
Mhara Baba Mat Wala Bhagta Ka Rakhwala Sare Bhoot Se Pani Bharave Bala Ji
Jo to bhagta ne kare mala mal bala ji

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on telegram
Share on email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *