तेरी वेट में बैठे सब शिव शम्भू चिलम हम मार के

WhatsApp Image 2022 09 10 at 15.39.10

ईशा करके आये भोले पूरी कर छपड़ पाड़ के
तेरी वेट में बैठे सब शिव शम्भू चिलम हम मार के

इक सुथरी सी बनो लागे जो चाले घुंगट डाल के,
मेरे मात पिता के पैर दबावे खेत में से आन के,
छोटी बढ़ाया की कदर करे हॉवे मुँह पे शर्म मेरी नार के,
तेरी वेट में बैठे सब शिव शम्भू चिलम हम मार के

सुन बोले तने हरियाणे में म्हारी बेल जाना पड़े गा,
महारे गांव का तिरलोकी तने गेड़ा लाना पड़े गा,
ऐसी भर के चिलम पिलाऊ कर दे लाक्जा थार के,
तेरी वेट में बैठे सब शिव शम्भू चिलम हम मार के

मिल जुल के सारे रहा करते वही टाइम फिर लया दे ने,
सोनू गौरव पूरियां का तू कहां पुगा दे ने,
भरदे कलम में रंग भक्ति का लिखू  भजन तेरे प्यार के,
तेरी वेट में बैठे सब शिव शम्भू चिलम हम मार के

Isha came to fulfill the splash
All Shiva Shambhu Chilam sitting in your wait we kill

Ik suthri si bano lage jo chale ghungt dal ke,
Mere mat pita ke pair dabave kheet mein se aan ke,
Chhoti Badhaya Ki Kadar Kare Have Munh Pe Sharm Meri Naar Ke,
All Shiva Shambhu Chilam sitting in your wait we kill

Sun bole tane haryane me mhari bel jana pade ga,
Mahare gaon ka tirloki tane geda lana pade ga,
Aisi bhar ke chilam pilau kar de lakja thar ke,
All Shiva Shambhu Chilam sitting in your wait we kill

Mil jul ke sare raha karte wahi time phir laya de ne,
Sonu Gaurav Puriyan Ka Tu Kahan Puga De Ne,
Bharde Kalam Mein Rang Bhakti Ka Likhu Bhajan Tere Pyar Ke,
All Shiva Shambhu Chilam sitting in your wait we kill

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on telegram
Share on email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *