चौबीस घंटे पी पी के रहे नशे में टुन,
मने भांग घोट के पीला गोरा मैं होजा पावर फुल,
जम के गोरा ला दे घोटा भंग पी के मैं होजा मोटा,
साँच काहू मैं गोरा रानी झूठ कहु न बिलकुल,
मने भांग घोट के पीला गोरा मैं होजा पावर फुल,
भांग छोड़ भोले भंडारी नशा बुरा कहे दुनिया सारी,
भांग पीन से कोई बना न पावरफुल.
चौबीस घंटे पी पी के रहे नशे में टुन,
भ्नगिया के गुण सुन ले प्यारी,
करदे दूर थकान ये सारी,
पी के गोरा तबियत से होजा बूटीफुल.
मने भांग घोट के पीला गोरा मैं होजा पावर फुल,
भोले मत न रॉब जमाइये भीम सेन से भांग घुटाइये,
और चीज न खावे रात भांग के घोटे कुल
चौबीस घंटे पी पी के रहे नशे में टुन,
Twenty-four hours of PP were drunk tun,
Mane Bhang Ghot Ke Peela Gora Main Hoja Power Full,
Jam Ke Gora La De Ghota Bhang Pi Ke Main Hoja Mota,
Sanch Kahu Main Gora Rani Jhooth Kahu Na Bilkul,
Mane Bhang Ghot Ke Peela Gora Main Hoja Power Full,
Bhang Chhod Bhole Bhandari Nasha Bura Kahe Duniya Saari,
Cannabis drinking does not make anyone powerful.
Twenty-four hours of PP were drunk tun,
Bhnagiya ke gun sun le pyari,
Karde door thakaan ye sari,
P. K. Gora Tabiyat Se Hoja Bootiful.
Mane Bhang Ghot Ke Peela Gora Main Hoja Power Full,
Bhole Mat Na Rob Jamaiye Bhim Sen Se Bhang Ghutaiye,
And things don’t eat night cannabis swallows total
Twenty-four hours of PP were drunk tun,