माहरी टेर सुनो दीना नाथ श्याम थाने आनो पड़सी जी,
थारा बेटा करे फर्याद श्याम थाने आनो पड़ सी जी,
माहरी टेर सुनो दीना नाथ श्याम थाने आनो पड़सी जी,
रात्यु नु सोवा यादा में रोवा खावा तो रोटी न भावे,
मनड़ो यो तरसे अखडलया बरसे बस थारी और आवे,
महारे सिर पे फिरवां हाथ श्याम थाने आनो पड़ सी जी,
करमा सी कोन्या सकलाई बाबा कइया में थाने बुलावा,
प्रेम भरो है हिवड़े में माहरे आयो जी थाने बिठावा,
दे सा प्रीत की मैं सौगात श्याम थाने आनो पड़ सी जी,
कलयुग रे साँचा देव फ़ुहावो नाम सुनो थारो भारी,
प्रीत डोर सु बंध कर आवो बाबा सुध लो म्हारी,
राखो हर्ष भगत की बात श्याम थाने आनो पड़ सी जी,
Listen to Mahari Ter, Dina Nath Shyam Thane, Aano Padsi ji,
Thara son should come to the Shyam police station.
Listen to Mahari Ter, Dina Nath Shyam Thane, Aano Padsi ji,
If you eat rova in ratyu nu sova yada, then you should not eat bread,
Mando yo tarse akhdalia rainse just thari and come,
Then you have to come to the police station.
Calling the police station in Karma Si Konya Saklai Baba Kaiya,
Have love in Hivde, come to the police station,
De sa Preet’s main gift, Shyam Thane aano pad si ji,
kalyug re mold dev fuhavo naam listen tharo heavy,
Come to love with my love, please take care of Baba
Rakho Harsh Bhagat’s talk should come to the Shyam police station.