बेड़ो पार करे भक्ता

IMG 20220910 WA0044

बेड़ो पार करे भक्ता को बेड़ो पार करे,
मेहंदीपुर वालो बाला जी बेड़ो पार करे,
बेड़ो पार करे भक्ता के…..

भगता को मेलो लगे दरबार में,
तू तो नहीं आवे कभी भण्डार में,
आ बड़ा भगता के घर आंगन में भंगार भरे,
बेड़ो पार करे भक्ता के….

पापी जन थारे नाम से कांपे,
दुखी जन  थारे नाम ने जापे,
भक्त की विनती पूरी पालनहार करे,
बेड़ो पार करे भक्ता के….

शर्मा महिमा बाबा की गावे शीश सदा चरना में झुकावे,
बाला जी भगता पे हर पल ही उपकार करे,
बेड़ो पार करे भक्ता के

Bedo Par Kare Bhakta Ko Bedo Par Kare,
Mehandipur Walo Bala Ji Bedo Par Kare,
Bedo par kare bhakta ke.

Bhagta Ko Melo Lage Darbar Mein,
Tu To Nahin Aave Kabhi Bhandar Mein,
Aa bada bhagata ke ghar aangan mein bhangar bhare,
Bedo par kare bhakta ke.

Papi jan thare naam se kanpe,
Dukhi jan thare naam ne jape,
Bhakt ki vinti puri palanhar kare,
Bedo par kare bhakta ke.

Sharma Mahima Baba Ki Gaave Sheesh Sada Charna Mein Jhukave,
Bala Ji Bhagta Pe Har Pal Hi Upkar Kare,
Cross the fence of the devotee

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on telegram
Share on email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *