गल मोत्यां को हार सिर चुनड़ चमक धार,
देकर सोलाहा शृंगार माँ बनडी सी लागो जी,
थारे हाथ सुनी चंगी माँ मेहँदी रची सुरंगी ,
चूड़ी की खन खन न्यारी झांकी थारी सतरंग,
मन माहरो मोह लियो है थारी पायल की झंकार,
गल मोत्यां को हार ……
थारे माथे बिंदियां चमके नथनी में हीरो दमके,
थाने देख देख कर दादी भगता के मंदो हरके,
जादू चढ़ गया है माँ मैं भूली घर बार,
गल मोत्यां को हार ……
थाने स्वाति निरखन ताई थारे मंदिरया में आई,
कवे हर्ष देख कर थाने सूद बुध सारि बिसराई,
पल भर ना हटे निजना मैं निखरुं बारम बार,
गल मोत्यां को हार ……
Gal motyan ko har sir chunad chamk dhar,
Dekar Solaha Shrungar Maa Bandi Si Lago Ji,
Thare Haath Suni Changi Maa Mehndi Rachi Surangi ,
Chudi Ki Khan Khan Nyari Jhanki Thari Satrang,
Man Mahro Moh Leyo Hai Thari Payal Ki Jhankar,
Necklace of pearls.
Thare Mathe Bindiyan Chamake Nathani Mein Hero Damke,
Thane Dekh Dekh Kar Dadi Bhagta Ke Mando Harke,
Jaadu Chad Gaya Hai Maa Main Bhooli Ghar Bar,
Necklace of pearls.
Thane Swati Nirkhan Tai Thare Mandriya Mein Aai,
Kave harsh dekh kar thane sood budh sari bisarai,
Pal bhar na hate nijna main nikhrun baram baar,
Necklace of pearls.