कैसी लागि चुनड़ी माँ बोलो तो सही,
लाया थारा टाबरियां माँ ओड़ो तो सही,
मनडे राता रा चिपाया भावना रा घोटो,
हलकी भारी मत न देखो इक बार ओड के देखो,
टाबरियां रो मान मियां राखो तो सही,
लाया थारा टाबरियां माँ ओड़ो तो सही,
लाल हरी पीले केसरियां सतरंगी रंगवा दा,
बोलो जैसी धाये आवे वैसी ही बनवा दा,
जपुरियाँ रंगवाई मियां निरखो तो सही,
लाया थारा टाबरियां माँ ओड़ो तो सही,
मियां थारी चुनरियाँ बहुत बड़ी बलकारी,
शुभ निशुंभ धुनज संगारा महिषासुर ने मारी,
माँ थारो शृंगार चुनरियाँ निरखो तो सही,
लाया थारा टाबरियां माँ ओड़ो तो सही,
ओढ़ चुनरियाँ मियां माहने बनडे जैसा लागो,
शुभम रूपम मियां माहने हिवड़े से प्यारा लागो,
हथ दया का सिर पे माहरे राखो तो सही,
लाया थारा टाबरियां माँ ओड़ो तो सही,
Kaisi Lagi Chundi Maa Bolo To Sahi,
Laya Thara Tabriyan Maa Odo To Sahi,
Mande Rata Ra Chipaya Bhavna Ra Ghoto,
Don’t look light or heavy, look at it once.
Tabriyan Ro Man Mian Rakho To Sahi,
Laya Thara Tabriyan Maa Odo To Sahi,
Lal Hari Yellow Saffron Satrangi Rangwa Da,
Bolo Jaisi Dhaye Aave Vaisi Hi Banwa Da,
Japuriyan Rangwai Mian Nirkho To Sahi,
Laya Thara Tabriyan Maa Odo To Sahi,
Mian Thari Chunariya Bahut Badi Balkari,
Shubh Nishumbha Dhunaj Sangara Mahishasura Ne Mari,
Maa Tharo Shrungar Chunariya Nirkho To Sahi,
Laya Thara Tabriyan Maa Odo To Sahi,
Odh Chunariya Mian Mahne Bande Jaisa Lago,
Shubham Rupam Mian Mahne Hivde Se Pyara Lago,
Haath daya ka sir pe mahare rakho to sahi,
Laya Thara Tabriyan Maa Odo To Sahi,