म्हापे जद भी मुसीबत कोई आवन लागे,
माहरे सिर के ऊपर चुनड़ी लेहरावण लागे,
जद नैया हिचकोले खावे माँ थारी चुनड़ी लहरावे,
अपने आप ही भवर में नैया चालन लागे,
माहरे सिर के ऊपर चुनड़ी लेहरावण लागे,
लाज भगत की जावन लागे,
चुनड़ी मैया की लेहरावण लागे,
थारी चुनड़ी माँ लाज ने बचावण लागे,
माहरे सिर के ऊपर चुनड़ी लेहरावण लागे,
जद जद माहरो मन गबराये माँ थारी चुनड़ी लहरावे,
हाथो हाथ ही यु बेटो मुश्कावन लागे,
माहरे सिर के ऊपर चुनड़ी लेहरावण लागे,
जद जद माइयाँ माँ सु रूठे वनवारी कुछ और न सूजे,
थारा बेटा थाने चुनड़ी उड़ावन लागे,
माहरे सिर के ऊपर चुनड़ी लेहरावण लागे,
Mhape jad bhi musibat koi aavan lage,
Mahre sir ke upar chunri lehravan lage,
Jad Naiya Hichkole Khave Maa Thari Chundi Laharave,
Apne aap hi bhavar mein naiya chalan lage,
Mahre sir ke upar chunri lehravan lage,
Laaj Bhagat Ki Jawan Lage,
Chundi Maiya Ki Lehrawan Lage,
Thari Chundi Maa Laaj Ne Bachavan Lage,
Mahre sir ke upar chunri lehravan lage,
Jad Jad Maharo Man Gabraye Maa Thari Chundi Laharave,
Hatho Haath Hi Yu Beto Muskawan Lage,
Mahre sir ke upar chunri lehravan lage,
Jad Jad Maiyan Maa Su Ruthe Vanwari Kuch Aur Na Suje,
Thara Beta Thane Chundi Udawan Lage,
Mahre sir ke upar chunri lehravan lage,