ओ मावड़ी थारी रूप की शोभा न्यारी,
थारे नैनो की ज्योत निराली महारी मावड़ी,
ओ मावड़ी थारी सती की महिमा भारी,
सतियो में महासती रानी महारी मावड़ी ,
मावड़ी था जग में डंका बाजे,
सारी सृष्टि में थारो उजिजारो महारी मावड़ी ,
ओ मावड़ी थारे राह में फूल विशवा,
पलको पे थाने बिठावा माहरी मावड़ी,
रेनू वविता थारा ही गुण गावा,
थारी सेवा जन्म बितावा माहरी मवड़ी,
O mavdi thari beauty of form, Nyari,
Thare Nano’s Jyot Nirali Mahari Mawdi,
O Mavdi Thari Sati’s glory is heavy,
Mahasati Queen Mahari Mavdi in Satio,
Mawdi was danka in the world,
Tharo Ujijaro Mahari Mavdi in the whole creation,
O Mavdi Thare Raah Mein Flowers Vishwas,
Palko Pe Thane Sitawa Mahiri Mawdi,
Renu vavita thara hi guana gava,
Thari Seva Janam Bitawa Mahari Mawdi,