भवभीति की रीति हरौ रघुवर हिरदय में आइ के वास करौ।
पद प्रीति की होय प्रतीति मोहे मम नैनन आइ निवास करौ।।
पद वारि की अविरल धार बहै तन मन उर अन्तर मम भीजै
अनुचर प्रभुवर मोहे पद कीजै चरनन रखि नाथ सनाथ करौ।।
प्रभु तुम्हरो नाम मनी जिनके उर में सोइ अनुपम नाम धनी।
जिनके उर पद छवि धाम किये सोइ त्रिभुवन जीते राम धनी।।
विरथा सब भोग विभव वैभव कुल नाम सुभग तन साधन के
तुम्हरो पद रज जो धन संचै सोइ पावै राम को धाम धनी।।
कोइ धन संचै कोइ तन संचै निधि आठौ कोइ जतन संचै।
कोउ संचै धाम कलत्र कोऊ पुरखन के गाम भवन संचै।।
जोरत कुल नाम जनम बीते कोउ पीढ़ी आठ न नाम जुरै
जोरउ तो राम को नाम जुरै हिय में पद रघुनंदन संचै।।
मोरे नैनन रघुनंदन वासैं उर में पद दोउ चंदन वासैं।
वामांग खड़ी वैदेही संग रघुपति दसरथनन्दन वासैं।।
पदकिंकर के उर धाम सदा हनुमन्त के नाथ निवास करैं
घनश्याम सरोरुह नील वदन सियपति कोसल नन्दन वासैं।।
श्री हरि ॐ
The ritual of Bhavabhiti Harau Raghuvar Hirdaya in I Pad Preeti Ki Hoy Pratiya Mohe Mam Nainan I Niwas Karau. The uninterrupted torrent of the post war Anuhar Prabhuvar Mohe Pad Ke Jai Charanan Rakhi Nath Sanath Karau.
Prabhu Tumharo Naam Money whose Anupam Naam Dhani in Ur. Whose Ur Pad Chitra Dham Ki Soi Tribhuvan won Ram Dhani. Virtha sub -bhog vibhav vahabhav kul name of good body means Tumharo verse Raja who Dhan Sanchai Soi Pavai Ram to Ram.
Any Dhan Sanchai Koi Tan Sanchai Nidhi Ethau Koi Jatan Sanchai. Kou Sanchai Dham Kalatra Kau Purkhan’s Gam Bhawan Sanchai. Jorat Kul Name Janam Past Kau generation eight names Julu, Rama is named Raghunandan Sanchai in the name Jurai Hiya.
More Nainan Raghunandan Vasain Ur in Dau Chandan Vasain. Vamang Khadi Vaidehi with Raghupati Dasarthanandan Vasain. Ur Dham Sada Hanumant’s Nath resides in Padkinkar Ghanshyam Saroruh Neel Vadan Sipapati Kosal Nandan Vasain. Mr. Hari 4