थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे बाजे रे सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे
हनुमान विराजे रे जटे बजरंग विराजे रे
थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे
भारत राजस्थान में है सालासर इक गाँव
सूरज सामी बन्यो देव रो महिमा अपरम्पार
थारे लाल ध्वजा फेरावे रे
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे
ना रे ऋ गिनती नही बाबा सुवर्ण छत्र हजार
दूर देश रा दर्शन करने आवे नर और नार
बाबो अटको काज सवारे रे
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे
चैत सुधि पूनम को मेलो भीड़ लगे अति भारी
नर नारी तेरो दर्शन करने आवे भारी भारी
थारे जात झडुला लागे रे
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे
राम दूत अंजनी के सूत को धरो हमेशा ध्यान
चैन सी चरणों का चाकर लाज राखो हनुमान
बाबो बेडो पार लगावे रे
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे
Thare cymbals nagara baje re baje re hanuman viraje re in the temple of salasar
hanuman viraje re jate bajrang viraje re
Thare Jhanjh Nagara Baje Re
Salasar is a village in India Rajasthan
Suraj Sami Banyo Dev Ro Mahima Aparmpar
Thare Lal Dhwaja Ferave Re
Hanuman Viraje Re in the temple of Salasar
No re ri count baba suvarna chhatra thousand
Male and female who come to visit distant countries
babo atko kaj saare re
Hanuman Viraje Re in the temple of Salasar
Chait Sudhi Poonam gets very crowded
Male and female come to see you very heavy
Thare Jaat Jhadula Lage Re
Hanuman Viraje Re in the temple of Salasar
Always take care of the yarn of Ram’s messenger Anjani.
Laj Rakho Hanuman
babo bedo par lagave re
Hanuman Viraje Re in the temple of Salasar