सतरंगी माई सतरंगी मोरी माँ की चुनरियाँ सतरंगी
लै चुनरी कान्हा जी आवे,
रुक्मणि जी के रूप सजावे,
लै चुनरी भोले जी आवे,
पारवती जी के रूप सजावे,
सतरंगी माई सतरंगी मोरी माँ की चुनरियाँ सतरंगी
लै चुनरी भरमा जी आवे,
सरसवती जी के रूप सजावे,
लै चुनरी विष्णु जी आवे,
लक्ष्मी जी के रूप सजावे,
सतरंगी माई सतरंगी मोरी माँ की चुनरियाँ सतरंगी
लै चुनरी अल्ला जी आवे,
रानी मछला के रूप सजावे,
लै चुनरी इन्दर जी आवे,
रेखा लेखा रानी के रूप सजावे ,
सतरंगी माई सतरंगी मोरी माँ की चुनरियाँ सतरंगी
Satrangi Mai Satrangi Mori Maa Ki Chunariya Satrangi
Lay Chunari Kanha Ji Aave,
Rukmani ji ke rup sajave,
Lay Chunari Bhole Ji Aave,
Parvati ji ke rup sajave,
Satrangi Mai Satrangi Mori Maa Ki Chunariya Satrangi
Lay Chunari Bharma Ji Aave,
Saraswati ji ke rup sajave,
Lay Chunari Vishnu Ji Aave,
Lakshmi ji ke rup sajave,
Satrangi Mai Satrangi Mori Maa Ki Chunariya Satrangi
Lay Chunari Allah Ji Aave,
The queen decorates the form of a fish,
Lay Chunari Inder Ji Aave,
Rekha Lekha Rani Ke Roop Sajave ,
Satrangi Mai Satrangi Mori Maa Ki Chunariya Satrangi